Kennis en instrumenten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

Zoals voorzien in de beleidsnota van Binnenlands Bestuur en Stedenbeleid werkt Bart Somers, minister bevoegd voor het Binnenlands Bestuur en Stedenbeleid samen met de Minister-President, bevoegd voor ICT en digitalisering en de minister bevoegd voor Economie, Innovatie en Werk aan de uitbouw van een Vlaamse ecosysteem rond Smart Cities. Op die manier zorgen we ervoor dat Vlaanderen evolueert tot een slimme regio. Dit gebeurt in goed partnerschap met alle partners uit de quadruple helix, met bijzondere aandacht voor de lokale besturen.

In dit verband stemt de Vlaamse Regering, op voorstel van de minister bevoegd voor het Binnenlands Bestuur en Stedenbeleid in met de subsidie van 850.000 euro voor het uittekenen en documenteren van een Vlaamse Open City Architectuur.


Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en volg ons op de verschillende social media kanalen.